frokostblanding.jpg
frokostblanding.jpg
alfalfa frø
HampfroeAvskjellede
bipollen
morbar naturalis
inkabar

Pakke: Frokostblanding

469,-
Utsalgspris 429,-
5 næringsrike produkter som passer godt i frokostblandingen!
Beskrivelse

 

Mange liker å starte dagen med en frokostblanding med f.eks havregryn. Vi har plukket ut 5 produkter som passer fint i blandingen både som tilskudd av viktige næringsstoffer, men også på grunn av den gode smaken. Når du kjøper frokostblandingpakken får du disse produktene:

  

Morbær (250 g): Bærene er soltørkede, søte og veldig næringsrike. Morbær er rike på næringsstoffer som vitamin C og K, jern, kalsium og fiber. De er også fulle av antioksidanter, særlig antioksidanten resveratrol, som er en naturlig antibiotika produsert av planter for å angripe infeksjoner, bakterier og sopp etc.

 

Inkabær (250 g): De tørkede bærene er søte med en anelse sitronsmak. De er fullpakket med næring. Det har høyt innhold av vitamin P og er rike på pektin. Inkabær er også rike på fosfor, vitamin A, C, B1, B2 og B6, og inneholder mye protein (16%).

 

Bipollen (125 g): Det er faktisk slik at pollenet inneholder nesten alle næringsstoffene kroppen trenger, det gjør det til supermat i toppklassen.  Bipollen består av 5-25 % aminosyrer, opptil 40 % karbohydrater, 5 % fete oljer og opptil 35 % protein. Bipollen inneholder alle essensielle aminosyrer mennesket trenger.

 

Hampfrø (uten skall, 250 g): Hampfrø er en populær sunn mat som er svært rik på næringsstoffer som omegafettsyrer, aminosyrer og mineraler. Om lag 35 prosent av innholdet i hampfrø er olje. Hampfrøolje inneholder 80 % essensielle fettsyrer: Linolsyre, alfa-linolensyre og gamma-Linolenic syre. Proteininnholdet er i form av globulin edestin, slik at det kan brukes av kroppen i rå tilstand.

 

Alfalfafrø (250 g): Alfalfaplanten er kjent for sitt dype rotsystem som kan strekke seg 4 meter ned i jorden, og planten kan dermed ta til seg sporstoffer som mange planter ikke har tilgang til. Alfalfafrø har høyt innhold av protein, kalsium, vitamin A, vitamin i B-gruppen, vitamin C, vitamin D, vitamin E og vitamin K.

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr