grontpakken
grontpakken
Hvetegress Pulver
Chlorella Tabletter
spirulina pulver

Pakke: Grønt

523,-
Utsalgspris 479,-
Bredt spekter av næringsstoffer fra alger og hvetegress.
Beskrivelse

Alger og gress har et et bredt spekter av næringstoffer, og er rike på klorofyll. Dersom man er bekymret for om man får i seg nok grønnsaker, så kan det være fornuftig å supplere med disse produktene. Når du kjøper vår grøntpakke får du disse 3 økologiske produktene:

 

 

Spirulinapulver (250 g): Spirulina er rik på proteiner (opp til 70 %), vitaminer og mineraler. Spirulina er en god kilde til kalium, og inneholder også kalsium, krom, kobber, jern, magnesium, mangan, fosfor, selen, natrium og sink. Algen har mye høyere jerninnhold enn spinat, og mye større mengder betakaroten enn gulrøtter. Spirulina er også rik på klorofyll. 

 

Chlorellapulver (250 g): Chlorella forsyner oss med en rekke viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer - noen av dem får vi ikke i vårt daglige kosthold. Algen inneholder imponerende mengder av blant annet vitamin C, betakaroten, vitamin B (B1, B2, B3, B6), folinsyre, vitamin E og vitamin K. Chlorella inneholder flere mineraler som f.eks kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern. Den inneholder 50 til 60 % protein, nesten dobbelt så mye som i soyabønner og ca. 5-7 ganger så mye som i hvete og ris.  I tillegg inneholder den essensielle fettsyrer og aminosyrer kroppen trenger. Allergener= sulfitt

 

Hvetegresspulver (250 g): Om lag 70 % av innholdet i hvetegresspulver er klorofyll. Hvetegresset inneholder også 20 aminosyrer, flere hundre forskjellige enzymer, så mange som 90 av 102 mulige mineraler, vitaminer og andre viktige næringsstoffer.

Alle produktene i denne pakken er sertifisert økologisk av UK Soil Association, og er ikke tilsatt noen andre stoffer

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr