kjerne.jpg
kjerne.jpg
kakaoboennernibs.jpg
gojibaer
bipollen
HvetegressPulver
spirulina pulver

Pakke: Kjerne

562,-
Utsalgspris 520,-
5 av de mest næringsrike matvarene vi kjenner til!
Beskrivelse

Mange mener at disse 5 produktene som du får i vår kjernepakke er blant de mest effektive og næringsrike kosttilskudden vi kan ta. Når du kjøper vår kjernepakke så får du disse produktene:

 

Spirulinapulver (250 g): Spirulina er rik på proteiner (opp til 70 %), vitaminer og mineraler. Spirulina er også en svært rik kilde til vitamin B-12. Spirulina er en god kilde til kalium, og inneholder også kalsium, krom, kobber, jern, magnesium, mangan, fosfor, selen, natrium og sink. Algen har mye høyere jerninnhold enn spinat, og mye større mengder betakaroten enn gulrøtter. Spirulina er også rik på klorofyll. Klorofyll virker utrensende og tilfører kroppen baser som motvirker akkumuleringen av syrer i kroppen.

 

Hvetegresspulver (250 g): Hvetegresspulver inneholder mye klorofyll. Hvetegresset inneholder også 20 aminosyrer, så mange som 90 av 102 mulige mineraler, flere vitaminer og andre viktige næringsstoffer. Deriblant vitamin A som er viktig for å opprettholde blant annet en frisk hud.  

 

Bipollen (125 g): Bipollen er en skattekiste av spesielle plantenæringsstoffer og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Det er faktisk slik at pollenet inneholder nesten alle næringsstoffene kroppen trenger, det gjør det til supermat i toppklassen.  Bipollen består av 5-25 % aminosyrer, opptil 40 % karbohydrater, 5 % fete oljer og opptil 35 % protein. Bipollen inneholder alle essensielle aminosyrer mennesket trenger.

 

Kakaobønner (Grovknuste, 300 g): Rå kakao har mange ernæringsmessige fordeler. Den er en utmerket kilde til mange mineraler og fytokjemikalier. Kakao inneholder svovel, magnesium og en rekke andre viktige mineraler. Kakao er også rik på antioksidanter. Rå kakao har en antioksidant konsentrasjon på opptil ca. 10 %. Dette betyr at kakao har en høyere konsentrasjon av antioksidanter enn rødvin, blåbær og grønn te. Rå kakao har dobbelt så høyt nivå av antioksidanter som behandlet kakao.

 

Gojibær (250 g): Gojibær  er en av de mest næringsrike matvarene på jorden. Den er rik på protein, fullpakket med essensielle aminosyrer (18 ulike), rik på vitamin A og en god kilde til vitamin C. Gojibær har over 20 mineraler og vitaminer inkludert sink, jern, fosfor, riboflavin (B2), vitamin E samt karotenoider, inkludert beta-karoten. Gojibærene er også fulle av antioksidanter.

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr