pakkesmoothie.jpg
pakkesmoothie.jpg
camu camu bar
bipollen
HvetegressPulver
spirulina pulver
acaipulver.jpg

Pakke: Smoothie

659,-
Utsalgspris 589,-
5 produkter som passer godt i en næringsrik smoothie!
Beskrivelse

Å lage en smoothie kan være en fin måte å mikse mange næringsrike matvarer sammen til et komplett måltid. Vi har funnet 5 produkter som passer godt i smoothien både med hensyn på næringsinnhold, konsistens og smak. Når du kjøper vår smoothiepakke får du disse 5 produktene:

 

Acaipulver (125 g): Acaibær har høye nivåer av fettsyrer (omega 3, omega 6 og omega 9), ekstremt høye verdier av antioksidanter og 19 essensielle aminosyrer, I tillegg så har dette bæret en høy konsentrasjon av mineraler og vitaminer deriblant kalsium, fosfor, betakaroten og vitamin E. 

 

Spirulinapulver (250 g): Spirulina er rik på proteiner (opp til 70 %), vitaminer og mineraler. Spirulina er også en svært rik kilde til vitamin B-12. Spirulina er en god kilde til kalium, og inneholder også kalsium, krom, kobber, jern, magnesium, mangan, fosfor, selen, natrium og sink. Algen har mye høyere jerninnhold enn spinat, og mye større mengder betakaroten enn gulrøtter. Spirulina er også rik på klorofyll.

 

Hvetegresspulver (250 g): Hvetegresspulver inneholder mye klorofyll. Hvetegresset inneholder også 20 aminosyrer, så mange som 90 av 102 mulige mineraler, flere vitaminer og andre viktige næringsstoffer. Deriblant vitamin A som er viktig for å opprettholde blant annet en frisk hud. 

 

Gojibærpulver (100 g): Vårt økologiske gojibærpulver er frysetørket slik at næringsstoffene bevares. Gojibærpulveret er søtt, med en svakt syrlig smak. Gojibær har vært brukt i asiatisk urtemedisin i over 5000 år, og sees på av mange kinesere som en del av nøkkelen til vitalitet og et lengre liv.

 

Bipollen (125 g): Bipollen er en skattekiste av spesielle plantenæringsstoffer og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Det er faktisk slik at pollenet inneholder nesten alle næringsstoffene kroppen trenger, det gjør det til supermat i toppklassen.  Bipollen består av 5-25 % aminosyrer, opptil 40 % karbohydrater, 5 % fete oljer og opptil 35 % protein. Bipollen inneholder alle essensielle aminosyrer mennesket trenger.

 

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr