treningspakken
treningspakken
protein pulver
chia fro
gojibaer
bipollen
spirulina pulver

Pakke: Trening

435,-
Utsalgspris 395,-
5 produkter som er bra for deg som trener!
Beskrivelse

Ved mye fysisk aktivitet er det viktig at kroppen får i seg riktige næringsstoffer for en rask restitusjon. Vi har plukket ut fem produkter som er ideelle for at kroppen din skal få påfyll av proteiner, vitaminer, mineraler og andre næringstoffer. Når du kjøper treningspakken får du disse produktene:

 

Risprotein (250 g): Vårt risprotein inneholder 80% protein. Risprotein blandes ofte med erteproteinpulver. Risprotein har et høyt innhold av aminosyrene cystein og metionin, men lavt innhold av lysin.Passer fint i en proteinshake rett etter trening. 

 

Spirulinapulver (250 g): Spirulina er rik på proteiner (opp til 70 %), vitaminer og mineraler. På grunn den store konsentrasjon av næringsstoffer og det høye proteininnholdet, har spirulina ofte blitt brukt som tilskudd til sportsutøvere med ekstra behov for næring og proteintilskudd.

 

Bipollen (125 g): Bipollen er en skattekiste av spesielle plantenæringsstoffer og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Det er faktisk slik at pollenet inneholder nesten alle næringsstoffene kroppen trenger, det gjør det til supermat i toppklassen.  Bipollen består av 5-25 % aminosyrer, opptil 40 % karbohydrater, 5 % fete oljer og opptil 35 % protein. Bipollen inneholder alle essensielle aminosyrer mennesket trenger.

 

Gojibær (250 g): Gojibær  er en av de mest næringsrike matvarene på jorden. Den er rik på protein, fullpakket med essensielle aminosyrer (18 ulike), rik på vitamin A og en god kilde til vitamin C. Gojibær har over 20 mineraler og vitaminer inkludert sink, jern, fosfor, riboflavin (B2), vitamin E samt karotenoider, inkludert beta-karoten. Gojibærene er også fulle av antioksidanter.

 

Chiafrø (250 g): Frøene har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler. "En spiseskje med chia er like næringsrik som en smoothie laget av laks, spinat og veksthormoner" skriver Christopher McDougall i bestselgeren ‘Født til å løpe’. Sitatet er fra kapittelet som omhandler en stamme med ultra-distanseløpere i Mexico. De fyller i følge forfatteren energilagrene med blant annet chiafrø. 

 

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr