naturalis.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Blogg > Roobar - vegansk mellommåltid

Roobar - vegansk mellommåltid

18. oktober 2020

Hver gang vi spiser forbrenner litt ekstra fordi kroppen bruker energi på å fordøye mate. Sunne mettende små måltider gir ett jevnt blodsukker nivå som gjør at man får mindre søtsug. Små måltider gir mindre risiko for at man blir oversulten og dermed spiser alt for mye eller altfor usunt. I tillegg gir ett jevnt blodsukkernivå mer overskudd, bedre konsentrasjon, humør og presentasjonsevne. Det er også lettere å gå ned i vekt hvis blodsukkeret holdes stabilt.

Småspising blir ofte ikke anbefalt, men det er for det meste på grunn av hva man småspiser og hvor mange ganger mellom hovedmåltidene vi gjør det. Ofte er småspising nettopp matvarer med høyt sukkerinnhold som godteri og søtbakst. Mat som gir kraftig stigning i blodsukkeret og ett like kraftig fall etterpå, og som derfor ikke gir er en varig stillelse av sultfølelsen. Disse usunne matvarene vi småspiser er også ofte ikke bare fulle av sukker og kunstig søtning, men også gjerne næringsfattige.

Ideelle mellommåltidet inneholder fiber og protein som metter godt og gir ett stabilt blodsukkernivå. Frukt, nøtter, frø og grønnsaker inneholder vitaminer, fiber og antioksidanter samtidig som de for det meste er kalorifattige. Noe av det som blir anbefalt til småspising er proteinbarer på maks 250Kcal. For eksempel inneholder våre Roobar Almonds bare 142kcal per bar, Roobiotic Cacao Maca inneholder 99kcal og vår Roobar Brownieball Double Chocolate inneholder 154kcal.

Roobar er laget av 4 til 5 plantebaserte ingredienser som tørket frukt, plantepulver og nøtter. Ingrediensene er ikke varmebehandlet slik at næring, vitaminer og enzymer bevares. Tørket frukt er brukt som søtning og ingen av produktene inneholder derfor tilsatt sukker. Roobar er også fri for konserveringsmidler og sprøytemidler.

Alle ingrediensene i Roobar er økologiske og kvalitetskontrollerte i hver del av produksjonen. I tillegg til å være veganske er også Roobar glutenfri og GMO fri. Dette gjør Roobar til Paleodiettvennlige siden de er så naturlige som mulig.

Roobar består av kvalitetssjekkede ingredienser og er sertifisert med de høyeste standardene i industrien som Balkan Biocert, USDA Organic, Australian Certified Organic og Canada Organic. Deres produkter er også kosher sertifisert.

Porsjonspakninger gjør de enkle og ta med seg selv når man er på farten og da kunne lettere unngå at småspisingen blir en hvetebolle eller godteri.

Du finner vårt utvalg av næringsbarer HER.