naturalis.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Blogg > Vegansk og økologisk snacks

Vegansk og økologisk snacks

06. mars 2019

Vi ønsker å tilby et bredt utvalg økologisk og vegansk snacks. Siste tilskudd i utvalget er Super Fudgio fudges (myke karameller). Disse er søtet med kokosnøttsukker og fåes i seks smaksvarianter. Vi kommer til å utvide sortimentet fra denne produsenten vesentlig i nærmeste fremtid med andre veganske og økologiske snacksvarianter med rå sjøkolade, nøtter og bær.

Vi tilbyr også vegansk kokoschips (Bett'r) som er bakt istedet for stekt, Happy Benjamino vegansk sjokolade og Kookie Cat (cookies) som er basert på cashew og havre. Disse er også søtet med kokosnøttsukker og fåes i fem varianter. 

Utvalget av snacks finner du HER

For de som liker rå, veganske og økologiske næringsbarer anbefaler vi Roo'bar. Barene er raskt blitt en bestselger og fåes i mange smaksvarianter. Vi har også Cute barene som er spesielt beregnet på barn. Ingen av våre barer inneholder noen kunstige smaksforsterkere og tilsetningsstoffer. Kun frukt, nøtter og bær.  

Roobiotics er et godt alternativ for de som ønsker en snack som er velegnet som mellommåltid grunnet en fin balanse mellom proteiner, fett og karbohydrater. I tillegg inneholder Roobiotic Balls vegansk probiotica som bidrar til god magehelse.

Utvalget av næringsbarer finner du HER

Alle våre snacksprodukter kommer fra etablerte produsenter med gode rutiner for sertifisering og kontroll av alle deler av produksjonsprosessen. Dette innebærer også at råvarene som brukes går igjennom laboratorieanalyser og tester for å sikre at disse tilfredstiller strenge kvalitetskrav.

Har du forslag til gode veganske og økologiske snacksalternativer så setter vi pris på tilbakemelding og forslag!

Kakao Super Fudgio