naturalis.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Blogg > Vegetariansk tikkamasala med røde linser og cashewnøtter

Vegetariansk tikkamasala med røde linser og cashewnøtter

15. juni 2015

Vegetariansk tikkamasala (kremet) med røde linser og cashewnøtter

  • korianderpulver
  • garam masala
  • spisskummen
  • gresk eller tyrkisk yoghurt
  • løk, hvitløk
  • chili
  • tomater
  • frisk koriander
  • cashewnøtter

Bland korianderpulver, garam masala, spisskummen og en god porsjon gresk eller tyrkisk yoghurt. Kutt opp løk, hvitløk, chili og tomater. Stek  først løken, hvitløken og chilien i to minutter, tilsett så tomatene og stek i to minutter til. Tilsett deretter krydderblandingen med yoghurt, i tillegg til fløte og røde linser. La det koke i ca 15 minutter. Server med frisk koriander og hakkede cashewnøtter.