naturalis.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Blogg > Zinobel Organic Boost - Dansk hudpleie

Zinobel Organic Boost - Dansk hudpleie

29. juni 2020

Zinobel Organic Boost ble startet i 2011 av Joan Arler som tidligere har jobbet med å markedsføre og lansere merket Blue Hors. Inspirasjonen kom etter at Joan Arler så ett program på tv om alle de skadelige stoffene i kosmetikk og hudpleie. Kreftfremkallende og hormonforstyrrende stoffer som b.l.a kan reduserer fruktbarhet uten at dette er dokumentert eller forbudt. Deretter begynte hun å studere hudpleie og hudpleieprodukter og bygde videre på kunnskap hun allerede hadde fra Blue Hors.

Etter hvert begynte hun å produsere hjemmelagede kremer med den hensikt å skape noe som inneholdt minst mulig skadelige stoffer for menneske og miljø som samtidig hadde god effekt og kunne forebygge og bekjempe rynker. Etter oppmuntring fra venner og bekjente kontaktet hun en produsent og begynte produksjon for alvor. Utvikling og produksjon foregår nå i danske laboratorium som opprettholder internasjonal GMP standard og har flere miljøsertifiseringer. Filosofien bak Zinobel er økologiske, rene produkter og veganske ingredienser uten skadelige stoffer og med høy konsentrasjon av aktive ingredienser som fukter, beskytter og tillater huden å regenerere. I tillegg prøver Zinobel å unngå å bruke stoffer som er under mistanke for skadelig effekt selv om de skadelige effektene ennå ikke er blitt dokumentert. Zinobel Organic Boost hudpleie inneholder ikke fargestoffer, parabener, GMO, mineraloljer, animalske ingredienser, duftstoffer og en rekke andre uønskede stoffer. Serien er spesielt egnet for følsom, tørr, moden og problematisk hud og for personer med spesielle behov.

Zinobel Organic Boost er ikke testet på dyr og bruker heller ikke tester fra dyreforsøk utenfor EU. Hudpleie serien er oversiktlig med kun ett lite utvalg av kremer, serum, oljer og cleanser. Inneholder meget høy andel aktive stoffer, fra ca 60% til 100%. Planteinnhold ligger på ca. 86% til 100% og serien inneholder også en høy andel med dokumenterte celleregenererende/rynkehemmende ingredienser.

Zinobel Organic Boost var nominert til Danish Beauty Award i 2012,2013 og 2014. Zinobel`s grunnlegger Joan Arler var også nominert til «Årets Ildsjel» i 2014.

Produktene finner du HER