Aloe_Vera_Juice.jpg

Aloe vera juice - 500ml

Utsalgspris 149,-
Lindrende og styrkende for huden og magen
Beskrivelse

 

Vår Aloe vera juice består av 99,7 % ekstrakt fra den indre gelekomponenten til plantebladene. Det er denne delen av planten som har de attraktive egenskapene som vi forbinder med Aloe vera. Det finnes omkring 300 arter Aloe med liknende innholdsstoffer og egenskaper. Felles for dem er tykke blader som utsondrer en fargeløs væske når de skjæres over. Denne væsken kan legges direkte på sår og skadet hud, forbrenninger og lignende.

 

Egenskaper: Aloe Vera virker lindrende og smertestillende på huden og på mage-tarmslimhinnen. Aloe fremmer sårheling ut- og innvortes idet den blant annet fremmer dannelsen av kollagen i sårvevet. Planten er antiinflammatorisk, fordøyelsesfremmende og avførende, senker blodsukkeret og blodlipidene. Aloe lindrer sår i fordøyelseskanalen som f.eks. ved magesår, ulcerøs colitt, irritert tykktarm og ved matintoleranser der tarmbakteriefloraen er forstyrret. Aloe Vera er antiviral og immunstimulerende siden den hemmer virus og styrker virusinfiserte celler. 

 

Bruk: Aloe vera juice kan inntas som den er , eller blandes i mat som f.eks en smoothie. Daglig dosering er inntil 20 ml, som tilsvarer ca 2 spiseskjeer.

 

Vår Aloe Vera juice er produsert av økologisk dyrket Aloe Vera, og er ikke tilsatt noen andre stoffer.

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr