søndag, 02 oktober 2016 16:21

Pesto med hampfrø og cashewnøtter En av mine absolutte favoritter!

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Pesto med hampfrø og cashewnøtter

 

Denne pestoen lager du på en - to - tre og den smaker så mye bedre en ferdigpestoer fra butikken. I denne pestoen brukte jeg både hampfrø og cashewnøtter, men du kan lage den kun av hampfrø og da passer den bra også for nøtteallergikere. Bland pestoen sammen med pasta, spis den på brødskive eller bland en teskje i suppe for å gi litt ekstra smak.
Jeg brukte disse ingrediensene, men du kan bruke andre typer nøtter, frø eller for eksempel soltørkede tomater for å lage rød pesto. Bare å eksperimentere!

Rist cashewnøttene i en tørr panne slik at de får litt farge. Bland alt i en kjøkkenmaskin eller bruk en stavmikser, juster med oljen hvis pestoen blir for tykk. Smakelig måltid!

 

 

Sist redigert fredag, 16 mars 2018 19:26
Mer i denne kategorien « Chia Humara

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr