mandag, 15 juni 2015 21:24

Vegetariansk tikkamasala med røde linser og cashewnøtter

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

Vegetariansk tikkamasala (kremet) med røde linser og cashewnøtter

  • korianderpulver
  • garam masala
  • spisskummen
  • gresk eller tyrkisk yoghurt
  • løk, hvitløk
  • chili
  • tomater
  • frisk koriander
  • cashewnøtter

 

Bland korianderpulver, garam masala, spisskummen og en god porsjon gresk eller tyrkisk yoghurt. Kutt opp løk, hvitløk, chili og tomater. Stek  først løken, hvitløken og chilien i to minutter, tilsett så tomatene og stek i to minutter til. Tilsett deretter krydderblandingen med yoghurt, i tillegg til fløte og røde linser. La det koke i ca 15 minutter. Server med frisk koriander og hakkede cashewnøtter. 

 

Sist redigert fredag, 16 mars 2018 19:27
Christine Benedicte

Jeg har stor interesse for mat og bruker mye tid til å utvikle nye retter. Jeg er opptatt av at maten jeg og min familie spiser er sunn og har en høy kvalitet. I alle rettene er det tatt i bruk produkter fra Naturalis AS. Håper du får glede av dem:)

 

.

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr