Chlorella Tabletter
Chlorella Tabletter
Chlorella Tabletter

Chlorella (tabletter) - 250g

Utsalgspris 219,-
Supernæring i tablettform.
Beskrivelse

Chlorella er en grønn, encellet ferskvannsalge. Hver chlorellacelle er en selvforsynt, hel organisme. Hele fotosyntesen foregår i hver eneste lille celle. Dette resulterer i at algen har en usedvanlig høy konsentrasjon og stort mangfold av næringsstoffer. Vi selger chlorella vulgaris.

Egenskaper: Chlorella forsyner oss med en rekke viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer - noen av dem får vi ikke i vårt daglige kosthold. Algen inneholder imponerende mengder av blant annet betakaroten, folinsyre, vitamin C, B (B1, B2, B3, B6), E og K. I tillegg er algen rik på flere mineraler som f.eks kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern, samt essensielle fettsyrer, aminosyrer og vitamin A. Vitamin A bidrar til å bekjempe sykdom og hjelper oss å opprettholde et sterkt immunforsvar. Betakaroten er et forstadium til vitamin A og hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Chlorella består av 50 til 60 % protein, nesten dobbelt så mye som i soyabønner. Chlorella er meget rik på klorofyll. Våre chlorellaprodukter har knuste cellevegger, noe som er en forutsetning for at kroppen skal kunne ta til seg næringsstoffene fra algen.

Bruk: Dersom du foretrekker å spise chlorella i pulverform, så har vi også chlorellapulver. Siden noen opplever svake tilvenningsreaksjoner som f.eks hodepine i begynnelsen når de starter å spise chlorella, anbefaler vi å starte med en liten dose (f.eks 1 g) i begynnelsen, slik at kroppen tilvennes. Daglig dose kan gjerne økes til omtrent 5 gram. Hver pakke inneholder ca 500 tabletter (0,5 gram per tablett).

Våre Chlorellatabletter er sertifisert økologisk av UK Soil Association, og er ikke tilsatt noen andre stoffer. Du kan lese mer om produksjonen og den strenge kvalitetskontrollen av våre chlorellaprodukter her.

sertifisert organisk stempel

 

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr