Chlorella Tabletter

Chlorella (pulver) - 250g

Utsalgspris 199,-
Usedvanlig høy konsentrasjon av næringsstoffer.
Beskrivelse

Chlorella er en grønn, encellet ferskvannsalge. Hver chlorellacelle er en selvforsynt, hel organisme, med cellekjerne og en mangfoldighet av næringsrike stoffer. Hele fotosyntesen foregår i hver eneste lille celle. Dette resulterer i at algen har en usedvanlig høy konsentrasjon av næringsstoffer. Vi selger chlorella vulgaris.

Egenskaper: Chlorella forsyner oss med en rekke viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer - noen av dem får vi ikke i vårt daglige kosthold. Algen inneholder imponerende mengder av blant annet betakaroten, folinsyre, vitamin C, B (B1, B2, B3, B6), E og K. I tillegg er den rik på flere mineraler som f.eks kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern, samt essensielle fettsyrer, aminosyrer og vitamin A. Vitamin A bidrar til å bekjempe sykdom og hjelper oss å opprettholde et sterkt immunforsvar. Betakaroten er et forstadium til vitamin A og hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Chlorella består av 50 til 60 % protein, nesten dobbelt så mye som i soyabønner. Chlorella er meget rik på klorofyll. Våre chlorellaprodukter har knuste cellevegger, noe som er en forutsetning for at kroppen skal kunne ta til seg næringsstoffene fra algen. Pulveret fremstilles gjennom en skånsom tørkeprosess ("air freeze dried") ved lav temperatur for at algens næringsstoffer skal bevares. Allergener: Sulfitt.

Bruk: Den vanligste måten å spise chlorellapulver er å tilsette det i en shake/smoothie (ved bruk av blender/kjøkkenmaskin) sammen med enten frukt eller grønnsaker, eller ved å blande det ut i f.eks eplejuice. Noen synes at det er greit å kun blande i vann, men smaken kan være uvant så ihvertfall i begynnelsen foretrekker de fleste å blande pulveret i en drikke de liker. For de som ikke er så begeistret for smaken av chlorella, anbefaler vi våre chlorellatabletter. Siden noen opplever svake tilvenningsreaksjoner som f.eks hodepine i begynnelsen når de starter å spise chlorella, anbefaler vi å starte med en liten dose (f.eks 1 g) i begynnelsen, slik at kroppen tilvennes. Daglig dose kan gjerne økes til 5-10 gram.

Vårt chlorellapulver er sertifisert økologisk BG-BIO-16, og er ikke tilsatt noen andre stoffer. Du kan lese mer om produksjonen og den strenge kvalitetskontrollen av våre chlorellaprodukter her.

sertifisert organisk stempel

 

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr