Spirulina Tabletter

Spirulina (tabletter) - 250g

Utsalgspris 159,-
Høykonsentrert næring i tablettform.
Beskrivelse

Spirulina er en alge som vokser naturlig i både ferskvann og saltvann.

Egenskaper: Spirulina inneholder mye proteiner (opptil 70 prosent). Den har alle de essensielle aminosyrene, som bare kan erverves av mennesker gjennom mat. Spirulina er også en svært rik kilde til vitaminer og mineraler, eksempelvis kalium, kalsium, krom, kobber, jern, magnesium, mangan, fosfor, selen, natrium og sink. Algen har mye høyere jerninnhold enn spinat, og mye større mengder betakaroten enn gulrøtter. Spirulina er også rik på klorofyll. På grunn den store konsentrasjon av næringsstoffer og det høye proteininnholdet, har spirulina ofte blitt brukt som tilskudd til personer som ikke kan innta tilstrekkelig næring gjennom annen mat alene. Spirulina brukes også av sportsutøvere med ekstra behov for næring og proteintilskudd.

Studier antyder at virkestoffer i spirulina øker produksjonen av antistoffer som øker motstandskraften og hjelper oss å bli kvitt infeksjoner. Virkestoffer i spirulina er sannsynligvis gunstige ved alvorlige leverskader som følge av alkoholmisbruk, underernæring, og langvarig rus- og medikamentbruk. Algens virkestoffer beskytter også nyrene fra skadevirkningene som kan oppstå fra sterke medisiner. Spirulinaens virkestoffer kan muligens også gi beskyttelse mot allergiske reaksjoner ved å hemme frigjøring av histaminer. På disse områdene trengs det mer forskning.

Bruk: Hver pakke inneholder ca 500 tabletter (0,5 gram per tablett). Vi anbefaler å starte forsiktig for å tilvenne kroppen, etterhvert kan man øke til opptil ca 5 gram per dag. For de som foretrekker å spise spirulina i pulverform så anbefaler vi vårt spirulinapulver

Våre spirulinatabletter er sertifisert økologiske av UK Soil Association, og er ikke tilsatt noen andre stoffer. Du kan lese mer om produksjonen og den strenge kvalitetskontrollen av våre spirulinaprodukter her.

sertifisert organisk stempel

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr