kakaosmor

Kakaosmør hvit sjokolade (Extra virgin raw cacao butter)-250g

Utsalgspris 104,-
En "gullbarre" til å lage hjemmelaget hvit sjokolade.
Beskrivelse

Vårt kakaosmør er ikke varmebehandlet, og har derfor alle næringsstoffene intakt.

Egenskaper: Kakaosmør er kjent som Theobroma Olje og er det som brukes til å lage hvit sjokolade. Det er en svakt gult naturlig og vegetabilsk fettstoff fra kakaobønnen. Kakaosmør kan også brukes til salver og mye annet. Den har en mild sjokoladesmak. Rå kakaosmør er kaldtpresset, noe som beholder de naturlige næringsstoffene i størst mulig grad.

Kakaosmør er et veldig stabil fettstoff og inneholder naturlige antioksidanter som hindrer harskning og som gir den en holdbarhet på to til fem år. Den glatte teksturen og søte duften har gjort det til en populær ingrediens i kosmetikk og hudpleieprodukter også.

Kakaosmør er også kjent som en god fuktighetskrem og er ofte anbefalt for behandling av hudsykdommer som eksem og dermatitt. Den inneholder kakaomasse polyfenol (CMP), et stoff som hemmer produksjonen av immunoglobulin IgE. IgE er kjent for å forverre symptomer på dermatitt og astma. Oljer som inneholder kakaosmør brukes ofte i aromaterapimassasje for å fremme en følelse av velvære og trivsel . Nyere forskning viser at kakaosmør til bruk til massasje kan bidra til å avlaste stress og styrke immunsystemet. Dette skyldes igjen av at kakaosmør, likeledes med sjokolade, inneholder mye CMP.

Oppbevares på et kjølig og tørt sted. Kakaosmør har høy stabilitet og lang holdbarhet.

Bruk: Du kan legge et stykke av kakao smør til smoothien, desserten, eller når du lager sjokolade. Det smelter lett (ved ca. 37 grader) og kan blandes inn i hvilken som helst type oppskrift. Dette gjør den morsom og enkel å bruke.

Vårt kakaosmør er sertifisert økologisk av UK Soil Association, og er ikke tilsatt noen andre stoffer.

organisk stempel

 

 

Kontakt oss

  • Maridalsveien 300

    0872 Oslo

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr