Betaling og sikkerhet

Handle trygt hos oss

Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet i forhold til salg på internett og håndtering av personopplysninger. Ved bruk av kredittkort belastes ingen gebyrer. Transasjonen/betalingen skjer via PayPal, som er verdens største leverandør av sikre betalingssystemer på nett. Vi mottar eller lagrer ingen informasjon om ditt kort.   

 

Betaling

Vi har per i dag 2 betalingsalternativer. Betaling med:

 

1. Visa/bankkort

Betaling trekkes fra kortet når bestillingen er gjennomført. Når man trykker på "Bekreft Bestilling", blir man overført til PayPal's betalingstjeneste for inntasting av kortnummer. 

kredittkort mastercardkredittkort visaPaypal

 

2. Få tilsendt faktura (Klarna Faktura)

Moms inngår i alle priser og dette gjelder 15% for alle varene i vår butikk. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp. Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

 Klarna Faktura

 

 

 

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel. 

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

 

Kjøpstrygghet og personvern

Det er trygt å handle hos Naturalis. Alle opplysninger behandles konfidensielt. Foreløpig kan betaling av varer foretas ved å bruke PayPal-betalingsløsningen som aksepterer Visa, MasterCard og de aller fleste vanlige kreditt/debitkort. Man behøver ikke å disponere PayPal-konto for å gjennomføre betaling - det kan man gjøre som PayPal gjest. PayPal er en av de tryggeste metodene for betaling på nett. 

Etter kjøpstransaksjonen vil du bli emailet en faktura med et ordrenummer. Du kan se din unike bestilling i vår database, du trenger ikke være registrert for å se dette (i kvitteringen følger et unikt passord for bestillingen) og det følger også en direktelenke til bestillingen til nettbutikken. 

 

Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi innhenter bare personopplysninger som du oppgir til oss og som er nødvendig for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav.

 

Dine personopplysninger vil bare bli brukt for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, det vil si vi trenger din fakturaadresse for levering.

 

Naturalis samler inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av www.naturalis.no.

 

Naturalis samler også inn informasjon om hvilke sider kundene besøker på www.naturalis.no. Disse dataene om sidebesøk identifiseres bare ved et unikt ID-nummer, og kobles ikke til personlige opplysninger.

 

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr