lørdag, 30 november 2013 13:30

Oppskrift: Christines granola

Ha i små glass og gi bort til jul, eller spis alt i løpet av desember.  :-)

Sett stekeovnen på 125 grader celsius. Bland det tørre i en stor bolle. Hakk nøttene om ønskelig. Smelt kokosfett og honning på svak varme. Bland det tørre med honning og kokosfett til alt er fuktet. Stekes i langpanne i 1 time og 15 min. Rør i blandingen av og til underveis.  Avkjøl og ha i tranebærene. Oppbevares i lufttett beholder i inntil fire uker. Veldig godt på naturell yoghurt. For å sette julepreg på granolaen kan man krydre med kanel og kardemomme. Stevia eller agavesirup evt lønnesirup kan erstatte honning og sukker. 

 

Ingredienser

7,5 dl store havregryn

2 dl tørket kokos

2,5 dl cashewnøtter

2,5 dl mandler

4 spiseskjeer brunt sukker

1 ts ekte vaniljepulver

1/2 ts havsalt

ca 1/2 dl kokossmør

ca 1/2 dl honning

2,5 dl tranebær 

 

Oppskrift skrevet av Christine Røsaker

 

Resultat:

granola-naturalis0

Fristende til frokost!

 

granolaGlassNaturalis1

 ..eller som julegave i fine glass.

Lest 1640 ganger

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr