Krav til produktkvalitet

Det viktigste for oss er maten vi spiser er produsert i kontrollerte former, og er så fri for miljøgifter som overhodet mulig.

Derfor er de fleste av våre produkter merket med "certified organic"-logoen som er påkrevet i EU når man selger "organic" mat produsert utenfor unionen. Logoen garanterer at matvarene tilfredsstiller de strenge kravene til dyrking ift sprøytemidler, kunstgjødsel med mer. Dette kan du lese mer om her. For produkter merket "organic" som er produsert innenfor EU, er disse produktene kontrollert og merket "certified organic" av de største og mest renomerte sertifiseringsenhetene i EU-landet som distribuerer produktet. Noen av produktene våre er også viltvoksende. Supermat er i vekst om dagen, og det kan være fristende for noen å profittere på dette ved å importere maten fra billige produsenter som dyrker produktene i miljøer med mye forurensning, og uten tilstrekkelig kontroll av hva maten egentlig inneholder. Vi handler kun med seriøse og veletablerte aktører som gir oss innsyn i produksjonen, og som tilbyr analysesertifikater (laboratorieanalyser) som dokumenterer at produktene ikke inneholder ulovlige mengder av noen stoffer. På dette området inngår vi ingen kompromisser.

Kvaliteten og renheten på produktene er viktigst for oss, men vi mener at god kvalitet skal være tilgjengelig for alle til fornuftige priser. Vi tror at prisene som en del forhandlere av supermat tar i dag ikke er holdbare i lengden, nå som flere aktører kommer på banen. Vårt generelle motto er derfor å gjøre tilgangen til sunn og det vi mener er helsebringende mat, tilgjengelig for alle til en god pris. Vi kan tilby lave priser siden vi ikke betaler dyrt for drift av butikklokaler og har gode innkjøpsavtaler. Vi bruker heller ikke store ressurser på design av innpakning etc. Vi prioriterer topp kvalitet til lavest pris ved å kutte ned på alt ekstra vi mener øker prisen for den samme varen.

 

Vi håper du blir fornøyd med dine kjøp hos Naturalis!

 

sertifisert organisk stempel

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr