naturalis.no0
Helsekost > Merker > Nutricoll

Nutricoll

Seagarden Nutricoll marint kollagen er produsert av villfanget torsk fra Nord-Atlanteren. Det er et 100% naturlig kosttilskudd. Med sitt høye proteininnhold bidrar Nutricoll til å opprettholde og bygge muskelmasse. Ideelt tilskudd i forbindelse med trening. Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som finnes i bindevev og hud, og er en stor del av ledd og sener. Fra midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres.

Seagarden er Norges eneste produsent av 100 % naturlig kosttilskudd fra fisk, og Skandinavias eneste produsent av marint kollagen. Selskapet benytter utelukkende rene råstoffer fra villfanget fisk i det krystallklare, kalde vannet i Nord-Atlanteren, og råvarene kommer selvsagt fra bærekraftig fiske. Dette kosttilskudd er av høyeste kvalitet og tilbyr en rekke essensielle næringsstoffer og fordeler for helsen – slik kan du få de gode effektene fra fisk, raskt og enkelt.

Seagarden sitt hovedkontor ligger i Avaldsnes på Karmøy, og selakpet har i tillegg fabrikker i Tromsø og på Senjahopen. Samtidig som Segarden nyter godt av områdets lange tradisjon for fiske, er vårt fokus på innovasjon og banebrytende utvikling av ingredienser. Nutricoll Marint Kollagen er et resultat av denne innovasjonen.

Nutricoll
Nutricoll Rent marint kollagen
300g
339,-
Nutricoll
Nutricoll Marint kollagen
150g
235,-
Nutricoll
Nutricoll Marint Kollagen + Sitron
300g
Tilbud!
349,-
279,-
-20%
Nutricoll
Nutricoll Marint kollagen + vit. C sitron Porsjonspakninger
30 pakninger à 5 g
Tilbud!
379,-
303,-
-20%