mandag, 14 juli 2014 00:00

Hjemmelaget yoghurtis med bringebær

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Umiddelbar reaksjon fra testpanelet: "Det smaker jo ekte bringebær, jo!"

 

 

Hjemmelaget yoghurtis med bringebær

 

4 dl vann
300 g sukker eller sukkererstatter (dette tilsvarer ca 200ml agavenektar)
500 g bringebær, fryste må tines først
4 dl gresk yoghurt
1 ts vaniljepulver

Ismaskin og tålmodighet

 

Kok opp vann og sukker. Kok i 15 min. Avkjøl sirupen. Mos bringebærene. De kan siles dersom man ikke ønsker frøene. Bland sirupen i bringebærene. Tilsett yoghurt og vanilje og bland godt. Ha i ismaskinen og rør til alt er fryst. Oppbevares i fryseren. 

 

Sist redigert mandag, 14 juli 2014 15:39
Christine Benedicte

Jeg har stor interesse for mat og bruker mye tid til å utvikle nye retter. Jeg er opptatt av at maten jeg og min familie spiser er sunn og har en høy kvalitet. I alle rettene er det tatt i bruk produkter fra Naturalis AS. Håper du får glede av dem:)

 

.

Kontakt oss

  • Tordenskjoldsgate 8

    3080 Holmestrand

  • Mandag-fredag 10-16

    415 17 293

  • epost:

    info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr