naturalis.no 0Vis handlevognViser handlevogn
Blogg > Hjemmelaget yoghurtis med bringebær

Hjemmelaget yoghurtis med bringebær

13. juli 2014

Umiddelbar reaksjon fra testpanelet: "Det smaker jo ekte bringebær, jo!"

Hjemmelaget yoghurtis med bringebær

  • 4 dl vann
  • 300 g sukker eller sukkererstatter (dette tilsvarer ca 200ml agavenektar)
  • 500 g bringebær, fryste må tines først
  • 4 dl gresk yoghurt
  • 1 ts vaniljepulver

Ismaskin og tålmodighet

Kok opp vann og sukker. Kok i 15 min. Avkjøl sirupen. Mos bringebærene. De kan siles dersom man ikke ønsker frøene. Bland sirupen i bringebærene. Tilsett yoghurt og vanilje og bland godt. Ha i ismaskinen og rør til alt er fryst. Oppbevares i fryseren.