Chocolate Pu-erh - Numi Te

Utsalgspris 69,-
Myk og fløyelsaktig smak av svart Pu-erh te og økologisk kakao. Hint av smak fra hele vaniljestenger og søtt appelsinskall.
Beskrivelse

Smak: Myk og fløyelsaktig smak av svart Pu-erh te og økologisk kakao. Hint av smak fra hele vaniljestenger og søtt appelsinskall. Avrundet med muskat og kanel for en krydret finish.

100% naturlige ingredienser: Økologisk Pu-erh, økologisk kakaopulver, økologisk vaniljestang, økologisk Rooibos, økologisk kanel, økologisk appelsinskall og økologisk muskat.

 

 

Pu-erh skiller seg fra annen type te. Den gjennomgår en spesiell gjæringsprosess som gir rikere smak enn svart te. Pu-erh er den eldste teen vi kjenner til, og bladene høstes fra 500 år gamle trær. Pu-erh gir en naturlig energiinsprøyting.

 


Disse punktene skiller Numi fra annen te på markedet:
- Eneste te på markedet som IKKE inneholder konsentrater for å påvirke smak og farge. Mye annen te på markedet sprayes med kunstig eller naturlig smak og farge. En av grunnene kan være for å skjule dårlig tekvalitet. 
- Kun de beste bladene fra teplanten brukes (de største toppbladene). De fleste typer te du finner på markedet i dag er produsert ved bruk av småblader og blader med lav kvalitet (dette gir ofte en bitter smak).
- Numi bruker kun økologisk frukt, krydder og urter i sin te. Aldri noen tilsetninger.
- Numi bryr seg om landarbeiderne som plukker teen. Derfor er mesteparten av all teen Fair Trade sertifisert, og mye av teen Fair Labour sertifisert (selskapet jobber for at all teen skal få denne sertifiseringen).

 

 

 

 

Helseeffekt: Virkestoffer i Pu-erh er kjent for å bedre fordøyelse og metabolisme, i tillegg til å gi energi.

Numiforskjellen:

 • - Ordnede arbeidsforhold sikrer at våre Pu-erh arbeidere får riktig lønn og trygge arbeidsforhold, yrkesutdanning, og tilgang til helsetjenester og utdanning.
  - Numi var først med å lansere sjokolade Pu-erh i teposer.

  Hver eske inneholder 16 teposer.

 

Inneholder koffein

 

Les mer om Numi te her.

sertifisert organisk stempel

Kontakt oss

 • Maridalsveien 300

  0872 Oslo

 • Mandag-fredag 10-16

  415 17 293

 • epost:

  info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr