Rooibos Chai - Koffeinfri Numi Te

Utsalgspris 59,-
Chaiblanding med Rooibos og en spennende kombinasjon av krydder - nellik, muskat og kanel blandet med søt allehånde, ingefær og litt kardemomme. God med melk!
Beskrivelse

Smak: Chaiblanding med Rooibos og en spennende kombinasjon av krydder -  nellik, muskat og kanel blandet med søt allehånde, ingefær og litt kardemomme. God med melk!

100% naturlige ingredienser: Fair Trade sertifisert økologisk Rooibos, økologisk nellik, økologisk Allspice, økologisk ingefær, økologisk kardemomme, økologisk muskat og økologisk kanel.

 

Disse punktene skiller Numi fra annen te på markedet:
- Eneste te på markedet som IKKE inneholder konsentrater for å påvirke smak og farge. Mye annen te på markedet sprayes med kunstig eller naturlig smak og farge. En av grunnene kan være for å skjule dårlig tekvalitet.
- Kun de beste bladene fra teplanten brukes (de største toppbladene). De fleste typer te du finner på markedet i dag er produsert ved bruk av småblader og blader med lav kvalitet (dette gir ofte en bitter smak).
- Numi bruker kun økologisk frukt, krydder og urter i sin te. Aldri noen tilsetninger.
- Numi bryr seg om landarbeiderne som plukker teen. Derfor er mesteparten av all teen Fair Trade sertifisert, og mye av teen Fair Labour sertifisert (selskapet jobber for at all teen skal få denne sertifiseringen).
- De av våre tetyper som ikke inneholder koffein, er fremstilt ved hjelp av den eneste prosessen som ikke etterlater rester av kjemikalier, og holder nivået av antioksidanter og smaken vedlike etter at koffeinet er fjernet.

Helseeffekt: Rooibos har et høyt innhold av antioksidanter, og virker beroligende.

Numiforskjellen:

 • - Hele krydderurter importeres, og kuttes rett før blandingen lages for å sikre best mulig smak.
  - Eksepsjonelt utvalg av økologiske ingredienser - ingen bruk av smakstilsetninger eller oljer.

  Hver eske inneholder 18 teposer.

 

Koffeinfri Te

 

Les mer om Numi te her.

sertifisert organisk stempel

Kontakt oss

 • Tordenskjoldsgate 8

  3080 Holmestrand

 • Mandag-fredag 10-16

  415 17 293

 • epost:

  info@naturalis.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du kan vinne et gavekort på 500kr